Permanente Opleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten
Wij zijn Uplaw Opleidingen

Uplaw Opleidingen biedt cursussen aan in het kader van de Permanente Opleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Uplaw Opleidingen is een juridische opleider gericht op de regio Brabant, Limburg, Zeeland en Zuid-Holland en staat bekend om de goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Uplaw Opleidingen wil graag op eigen wijze bijdragen aan de voortdurende ontwikkeling van de rechtspraktijk. Uplaw Opleidingen richt zich dan ook primair op het onderhouden van de vakbekwaamheid en het actualiseren van kennis en vaardigheden.

Door een gestructureerd aanbod van cursussen op verschillende niveaus waarin bovengenoemde centraal staat stelt Uplaw Opleidingen advocaten in de gelegenheid om ‘bij te blijven’. Bij iedere cursus wordt ingespeeld op juridische ontwikkelingen en actualiteiten.

Het ontstaan

Uplaw Opleidingen B.V. is opgericht door Van Asselt & Broere Strafrechtadvocaten. Van Asselt & Broere Strafrechtadvocaten is tot ontwikkeling van Uplaw Opleidingen gekomen, aangezien in de regio Zeeland, West Brabant (tot en met Tilburg) het aanbod van juridische opleiders mager is.

  • Uplaw Opleidingen treedt als volledig zelfstandige organisatie naar buiten toe. Het is een op zichzelf staande juridische entiteit.
  • Uplaw Opleidingen heeft het organiseren en geven van cursussen in de advocatuur/ voor advocaten als kernactiviteit.
  • Naast het organiseren van cursussen, creëert Uplaw Opleidingen een kenniscentrum en netwerkpodium voor advocaten uit Zuid West Nederland.
  • Uplaw Opleidingen (en niet Van Asselt & Broere Strafrechtadvocaten) is eindverantwoordelijk is voor de door haar geleverde diensten.
  • In de algemene voorwaarden van Uplaw Opleidingen staat beschreven hoe e.e.a. geregeld is omtrent de betalingen of restitutie van cursusgelden.
Visie

Kwaliteit staat in de advocatuur bovenop. Scholing is een manier om kwaliteit te waarborgen.

Uplaw Opleidingen wil graag op eigen wijze bijdragen aan de voortdurende ontwikkeling van de rechtspraktijk. Uplaw Opleidingen richt zich dan ook primair op het onderhouden van de vakbekwaamheid en het actualiseren van kennis en vaardigheden.

Door het aanbieden van cursussen waarin bovengenoemde centraal staat stelt Uplaw Opleidingen advocaten in de gelegenheid om ‘bij te blijven’.